FACTORY

Öppenhet, tillit och kvalitet är våra huvudprinciper när vi producerar Aarjas produkter.

tillverkad av OSS

Alla Aarja Health® produkter tillverkas i vår egen fabrik i Finland. Vår IFS-certifierade produktion och skickliga medarbetare kvalitetssäkrar processen kring varje produkt utan någon form av kompromisser. Vi har höga krav på oss själva i varje moment, från idé till färdig produkt och alla dess steg däremellan.

kvalitetssäkrad PROCESS

Kvalitet är vår högsta prioritet. Vårt system för kvalitetskontroll omfattar analys av råvaror och slutprodukter, skriftliga och standardiserade tillverknings- och förpackningsinstruktioner, bruksanvisningar och rengöringsinstruktioner, realtidsdokumentation av tillverkningssats, förändringshantering, kontroll av produktionsanläggningar och fullständig produktspårning till och från materialleverantörer.

 

certifierad PRODUKTION

Vår fabrik har en IFS (Food safety system certification), som inkluderar en ISO 22000-standard, tekniska specifikationer för livsmedelsproduktion, samt ytterligare IFS-krav. Vi analyserar samtliga råvaror vi tar emot, men också att råvarornas förpackningar är intakta, har rätt etiketter, och att råvarornas utseenden och sammansättningar matchar våra referensprover.

Var och hur tillverkas Aarjas kosttilskott?

 

made in NORDEN

Vår fabrik ligger i Finland, Seinäjoki, Teollisuustie 16 (Minorito Oy) - en tidigare läkemedelsfabrik med några av branschens högsta standarder. Tillverkningen av kosttillskott är tyvärr inte särskilt välreglerad, vilket innebär att standarden på produktionen av kosttilskott kan variera kraftigt mellan olika produktionsanläggningar. Vi kan stolt säga att vi arbetar under ett av de strängaste certifikaten och följer noggrant våra strikta kvalitetsprinciper, som kontrolleras regelbundet.

Vi anser att du bör veta var, hur och av vem dina kosttillskott tillverkas.